berryvanosch.net

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
Home Genealogie Fidder

Fidder - Eibrink


Diesmer Fidder

geb 30-01-1889 Doornspijk

ovl 17-01-1939 Apeldoorn


De familie Fidder heeft generaties lang zijn wortels in het Noord-Veluwsche Doornspijk en Oldebroek. De vroegste voorouder die ik momenteel kan vinden is Wijchman Claessen. Hij moet rond 1600 zijn geboren en is afkomstig uit Epe, meer specifiek het gehucht Wissel.
Andere familienamen in het voorgeslacht, die via huwelijk zijn gevonden, komen ook allemaal uit diezelfde streek. Niet zo vreemd dus dat hij een gemeenschappelijke voorouder heeft met zijn vrouw Wichertje...

Als je op nageslacht klikt wordt een schematische weergave van Wijchman Claessen en zijn nageslacht in een apart venster weergegeven.

Hij trouwde op 27 april 1911 te Oldebroek metWichertje Eibrink

geb 30-12-1886 Oldebroek

ovl 11-12-1930 Apeldoorn


Ook de familie Eibrink heeft zijn wortels in Doornspijk en Oldebroek. Haar vroegst gevonden voorouder in de rechte lijn is Harmen Reins, geboren rond 1710. Deze Harmen is naar alle waarschijnlijkheid ook gevonden als voorouder van Diesmer Fidder..!
Andere familienamen in het voorgeslacht, die via huwelijk zijn gevonden, komen ook allemaal uit diezelfde streek tot aan Heerde.

Als je op nageslacht klikt wordt een schematische weergave van Harmen Reins en zijn nageslacht in een apart venster weergegeven.